Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Αναζητώντας διέξοδο από την κρίση...


Μέσα στην πραγματική κατάντια που τείνει να μας περικυκλώσει αυτές τις δύσκολες στιγμές, μέσα στην ανέχεια, την οποία πρέπει να αντιμετωπίσει ο καθένας μας αρμονιζόμενος με τα νέα οικονομικά δεδομένα και την νομιμοποιημένη από τους κοινοτικούς της Ε.Ε κλοπή, μέσα στην απόγνωση για το αν η Τζούλια έχει πέσει θύμα μίας απίστευτης σκευωρίας(τι λέω ο μαλάκας?) ήρθε και κάτι για να μας θυμίσει ότι πάντα υπάρχει ηλιαχτίδα και ουράνιο τόξο μετά την καταιγίδα(στο μυαλό μου ξέσπασε μόλις σε είδα)!
Βρέθηκε επιτέλους ο τρόπος με τον οποίο τα νέα μέτρα θα μπορέσουννα εφαρμοστούν σε ηπιότερη μορφή και έκταση, ώστε να κάνουν την καθημερινότητά μας πιο βιώσιμη(να μπορώ να πίνω βρε αδερφάκι μου το μεσημεριανό μου εσπρεσάκι στο da capo!)
Η φήμη του Έλληνα εραστή, γνωστού και ως greek lover ή ως σκίσε με ναύτη σκίσε με και πέτα με στα βράχια, είναι λίγο πολύ γνωστή. Αυτό θα επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί πλέον η ελληνική κυβέρνηση! Τι; Πως; Ας δούμε....
Γυρνάς στο σπίτι σου μετά από ένα επεισοδιακό βράδυ με πολύ αλκοόλ, που όλως παραδόξως δεν έχεις λιποθυμήσει ακόμα και μέσα στην σούρα σου έχεις καταφέρει να κάνεις κάποια επίσης σουρωμένη να σε ακολουθήσει για να..."κλείσει ιδανικά η βραδιά". Μπράβο σου! Θα κερδίσεις επιτραπέζιο ποδήλατο! Αλλά να θυμάσαι...αφού τελειώσεις τις όποιες συνοπτικές ή εκτεταμένες διαδικασίες και αφού έχεις μετατραπεί πλέον σε αγκαλίτσας, άπλωσε το χέρι σου, παραμέρησε τα εσώρουχα, τις ζελατίνες, τα προφυλακτικά και διακριτικά ξεκίνα να ψάχνεις για τα ψιλά που σίγουρα έπεσαν από την τσέπη σου στην φούρια σου να γδυθείς...Όταν τα συγκεντρώσεις, ψιλάφισε μέχρι να βρεις τον κουμπαρά σε σχήμα γουρουνάκι με τον οποίο θα σε έχει προμηθεύσει το ελληνικό κράτος και ρίχτα μέσα(αν θες από μέσα σου μπορείς να πεις
"για την Ελλάδα ρε γαμώτο"-θα σε κάνει να νιώσεις πιο καλός-σχεδόν εθνικό ήρωας!!)
Έτσι ακριβώς θα καταφέρει η ελληνική κυβέρνηση να φορολογήσει ΚΑΙ το τελευταίο πράγμα που έχει αφήσει αφορολόγητο... Κάθε 30 του μηνός θα μαζεύονται τα κέρδη και θα αποστέλλονται στον μεγάλο κουμπαρά που θέσπισε ο Πρόεδρος της Βουλής...Σας παρουσιάζω με τιμή για πρώτη φορά στην Ελλάδα και σε αποκλειστικότητα...τον ΓΑΜΩΚΟΥΜΠΑΡΑ!!!

1 σχόλιο:

  1. επίσης θα ήθελα να πω ότι ανταλάσσω πιστοντουζιέρα σε άριστη κατάσταση με γαμωκουμπαρά με λίγα χιλιόμετρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή